BSM "Yıl Sonu Sergisi" Açıldı

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi (BSM) kursiyerlerince hazırlanan "Yıl Sonu Sergisi" açıldı.

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi (BSM) kursiyerlerince hazırlanan "Yıl Sonu Sergisi" açıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sergi salonundaki açılış töreninde konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, BSM'nin yıl boyunca yaptığı çalışmaları büyük bir sergi ile yıl sonu sergisi ile halka sunmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, Kent Meydanı Projesi kapsamında BSM'yi geliştireceklerini ve daha geniş bir sanat galerisi ile sanat atölyeleri oluşturacaklarını kaydetti.

Konuşmanın ardından, BSM çalışmalarına katkıda bulunan sanatsal danışman ve öğretim görevlilerine, teşekkür belgesi verildi.

Reklam
Reklam

Açılışa Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Belediye Başkanı Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan, İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ve sanatseverler katıldı.

Resim, ebru - tezhip, cam vitray, hat, çini boyama ve fotoğrafların yer aldığı sergi, 27 Mayıs Pazar gününe kadar gezilebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: