BST Müdürleri Adana'da toplandı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürleri (BSTM) 4.Bölge Haziran Dönemi İstişare Toplantısı Adana’da yapıldı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na (BSTB) bağlı Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürleri (BSTM) 4.Bölge Haziran Dönemi İstişare Toplantısı Adana’da yapıldı.

BSTB Bölge ve BST Adana İl Müdür Remzi Özdoğan’ın koordinatörlüğünde, Adana Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya, BSTB’na bağlı Sektörler Dairesi Başkanlığı-II Daire Başkanı Mustafa Zuhurat Çaycı ve TSE Genel Sekreter Teknik Yardımcısı Coşkun Şentürk ile Nevşehir İl Müdürü Rafet Öztürk, Karaman İl Müdürü Fikri Küçüktopçu, Niğde İl Müdürü Cevdet Özen, Kayseri İl Müdürü Kamil Akçadırcı, Mersin İl Müdürü Mustafa Yıldız katıldı.

Reklam
Reklam

Bakanlığa bağlı kuruluşlardan KOSGEB Adana Merkez Müdürü Hamit Sucu, TSE Adana İl Müdürü Reşit Özuğur ile BSTM Adana Şube Müdürleri’nin de katıldığı toplantıda, BSTM 4.Bölge Müdürü Remzi Özdoğan, Bakanlığın genelgesi doğrultusunda, İl Müdürlükleri ile bağlı ve ilgili kuruluşları arasındaki koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi, karşılıklı görüş alış verişinde bulunulması, sorunların tartışılması, çözüm önerilerinin üretilmesi ve Bakanlığın daha etkin bir biçimde temsil edilebilmesi amacıyla, illerde teşkilatı bulunan bağlı ve ilgili kuruluşlarının üst düzey yöneticilerinin Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında kendi bölgelerinde yapılacak olan toplantılara katıldığını söyledi.

Özdoğan, Adana ekonomisi ve bölgesel çalışmaları hakkında bilgi verirken, bölgeye bağlı illerden gelen müdürler, çalışmalarını ve sorunlarını anlatarak, çözüm konusunda önerilerde bulunarak, destek istediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: