Btp Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı:

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Dr. Harun Kayacı, “Türkiye’de Kürt sorunu yok, terör...

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Dr. Harun Kayacı, “Türkiye’de Kürt sorunu yok, terör sorunu vardır” dedi.

Çınar Düğün Salonu’nda düzenlenen programda ilk olarak BTP Malatya il başkanı Ünal Silier konuştu. Silier, konuşmacı Dr. Harun Kayacı’nın Malatya’nın Battalgazi ilçesi doğumlu olduğunu hatırlatıp, partilerinin zaman zaman böyle sosyal ve kültürel faaliyetler yaptığını bildirdi. Daha sonra kürsüye gelen Dr. Harun Kayacı, Türkiye’de yıllardır Türk, Kürt, Çerkez ve Abaz halklarının birlikte iç içe yaşadıklarına dikkat çekerek, “Türk’ün hakkı ne ise Kürt’ün hakkı da aynıdır. Türkiye’de yaşayan her insan Türk milletinin bireyidir. Türkiye’de Kürt sorunu yok, terör sorunu vardır” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Genel başkanları Prof.Dr. Haydar Baş’ın Türkiye’de değerinin yeterince bilinmediğini söyleyen Kayacı, “Genel başkanımızın ekonomik sistemini Rusya iyi takip ediyor ve benimsiyor. Rusya’nın kalkınma planına alınan değerli hocamızın ve genel başkanımızın ekonomik stratejisi Türkiye'de uygulanırsa ekonomik sıkıntıdan kurtuluruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: