Btso Başkanı Burkay'ın Tıkanan 4 Kalp Damarı Değiştirildi

BURSA, Türkiye'nin en büYük sivil toplum kuruluşlarından biri olan BTSO Başkanı 51 yaşındaki İbrahim Burkay, dün akşam saat 23.30

BURSA, Türkiye'nin en büYük sivil toplum kuruluşlarından biri olan BTSO Başkanı 51 yaşındaki İbrahim Burkay, dün akşam saat 23.30 sıralarında evine giderken göğsünde yanma hissedince AcıbademBursa Hastanesi'ne gitti. Burada yapılan muayene ardından yapılan anjiografi sonrası Burkay'ın dört damarının tıkalı olduğu tesbit edildi. Bunun üzerine Burkay hemen ameliyata alındı. Yaklaşık 2.5 saat süren ameliyat sonrası Burkay yoğun bakım ünitesine alındı. İbrahim Burkay'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Hastane Başhekimi Prof.Dr.Nadir Şener, başarılı geçen ameliyat sonrası tıkalı olan dört damarı değiştirilen Burkay'ın, koroner yoğun bakım bölümündeki tedavisinin sürdüğünü sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, İbrahim Burkay'ın daha önce hiç bir sağlık sorunu bulunmadığını, kendisine çok iyi baktığını belirtip, "İbrahim bey rahatsızlandığını anlayınca hemen hastaneye gitti. Bu onun kalp krizi geçirmesini önledi. Yapılan muayeneler sonrası tıkanan damarları değişti. Normal şartlarda cumartesi günü taburcu edilmesini bekliyoruz" dedi.
Yaklaşık 35 bin üyesi bulunan BTSO Başkanı İbrahim Burkay 2013 yılında göreve gelmişti. Ev tekstili, mağazacılık, inşaat, kimya, enerji gibi birçok alanda faaliyet gösteren Burkay Grup'un Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde sürdüren İbrahim Burkay, İM Başkan Vekili, TETSİAD Başkan Yardımcısı, UTİB Başkanı, TİM Ülke Masaları Koordinatör Başkanı olarak uzun yıllar görev yapmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: