Btso Başkanı İbrahim Burkay:

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Bursa’nın sınıf atlaması için ekonomi dışındaki alanlarda...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Bursa’nın sınıf atlaması için ekonomi dışındaki alanlarda da başarının ve uzlaşmanın şart olduğuna işaret ederek, “Sosyal dengeleri de sağlayacak bir yapıya ihtiyaç var. Bu noktada siyasi partilere önemli görevler düşüyor” dedi.

CHP İl Başkanı Metin Çelik, Başkan Yardımcısı Belgin Gökçe, Bursa Milletvekilleri Sena Kaleli ve Aykan Erdemir, İstanbul Miletvekili Mahmut Tanal ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ın ziyareti sırasında konuşan BTSO Başkanı Burkay, ortak aklı harekete geçirecek dinamiğe ve potansiyele Bursa’nın sahip olduğunu vurgulayarak, “Kentin bileşenlerine baktığımızda sadece iş dünyasının aklıyla gittiğinizde eksik kalabiliyorsunuz. Ortak aklı harekete geçirmek bunun için çok önemli. Sadece iş hayatı değil kültürel, sosyal alanlarda da değişimi yönetecek bir yol haritasıyla yola çıkmayı arzu ediyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Esgin ve Meclis Başkanlık Divan Katibi Muharrem Kutlucan’ın hazır bulunduğu ziyarette; CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, Nobel ödülü adayı ekonomist Daron Acemoğlu’nun ‘Uluslar Neden Başarısız Olur?’ isimli kitabına atıfta bulunarak “Ekonomik kalkınmanın temelinde kurumlar vardır” dedi. Milletvekili Erdemir, “Sayın Burkay’ın kentin bileşenlerini ortak aklı yaratmak üzere biraraya getirme düşüncesi ve bu düşünce etrafında hayata geçirilmesi planlanan projelerin Bursa’ya çok şey kazandıracağına ve BTSO’nun bu kapsayıcı rolünün de bunda çok etkili olacağına inanıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: