BTSO Celal Sönmez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nden pilav günü

Bursa BTSO Celal Sönmez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, YGS sınavı öncesi öğrencilerinin motivasyonunu artırmak...

Bursa BTSO Celal Sönmez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, YGS sınavı öncesi öğrencilerinin motivasyonunu artırmak için pilav günü düzenledi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan 'Hep Birlikte Başarılı Olalım' projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe katılan son sınıf öğrencileri 1 Nisan’da yapılacak olan YGS sınavı için moral depoladı. Spor’da bir çok derece elde eden öğrenciler, söyledikleri şarkılarla güzel sanatlarda da başarılı olduklarını gösterdi.

YGS sınavına girecek olan son sınıf öğrencilerinin motivasyonlarını artırmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Okul Müdürü Muhammet Asil, “Öğrencilerimiz başarılı bir dönem geçirdi. 'Hep Birlikte Başarılı Olalım' projesi kapsamında düzenlediğimiz etkinlikte öğrencilerimizin morallerini yükseltmek istedik.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: