BTSO Hizmet Binasının Temeli Atıldı

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) hizmet binasının temeli törenle atıldı.

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) hizmet binasının temeli törenle atıldı.

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, törende, kalkınmada ve ihracatta ticaret odalarının, borsaların ve meslek kuruluşlarının önemli rol oynadığını söyledi.

Tuna, binaya yapılan yatırım kadar, personele, üyelere, fuarlara, eğitimlere, danışmanlık çalışmalarına ve araştırmalara da kaynak ayrılması gerektiğini kaydetti.

Binanın mimarı Emin Doğan ise 2 bin 586 metrekarelik alana inşa edilecek 4 katlı binanın, 700 metrekare taban alana sahip olacağını belirterek, kalan kısmın otopark ve yeşil alan olarak tasarlandığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından binanın temeli atıldı.

Törene, Kaymakam Fatih Genel, Belediye Başkanı Mehmet Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tunçay Yaşar ile davetliler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: