Btso İnşaat Grubu Üyeleri, Fuara Çıkarma Yaptı

İstanbul’da TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen 25. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nı, Salihli Ticaret...

İstanbul’da TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen 25. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nı, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (STSO) 42 kişilik bir grup ziyaret etti. Ziyaretçiler, 20 ülkeden 309 firmanın katıldığı fuarda seramik banyo mutfak alanındaki gelişmeleri görme imkanı buldu.

UNICERA Fuarı, 20 ülkeden 309 firma ve firma temsilcisinin katılımı ile 86 bin metrekare alanda gerçekleştirildi. Salihli TSO üyelerinden 42 kişilik inşaatçılar grubu temsilcisinin ziyaret ettiği fuar, bu alanda uluslararası düzeydeki gelişmeleri gözler önüne serdi.

Reklam
Reklam

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenen UNICERA 25. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na; Avusturya, Bulgaristan, Çin, Mısır, Fransa, Almanya, Hindistan, İtalya, Polonya, Singapur, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Ukrayna, İngiltere, A.B.D., Vietnam ve Türkiye olmak üzere 20 ülkeden 309 firma ve firma temsilcisi katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: