Btso Seçim Tarihi Belli Oldu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, komite ve meclis üyeliği seçimlerinin 7 Mayıs 2013...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, komite ve meclis üyeliği seçimlerinin 7 Mayıs 2013 tarihinde yapılmasına karar verdi.

BTSO Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 7 Mayıs’ta yapılması planlanan komite seçimlerinde yaklaşık BTSO’nun 21 bin faal üyesi, 51 komitede 127 meclis üyesini seçecek. 5174 Sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile Mesleklerin Gruplandırılması Hakkında Yönetmelik ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkındaki Yönetmelik hükümleri çerçevesinde yapılacak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerine ilişkin hususlar ilanla duyurulacak. Hatırlanacağı üzere, Şubat ayının başında başlaması planlanan oda, borsa ve TOBB seçimleri, NACE kodlarıyla ilgili itirazlar nedeniyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na yaptığı başvuru neticesinde, 28 Ocak 2013 tarihinde Bakanlar Kurulu gündemine alınarak, Mayıs-Haziran dönemine ertelenmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: