Btso Üyeleri Vatandaşlar İle İftar Sofrasında Buluştu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından organize edilen Ramazan ayına özel aş evine vatandaşlar...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından organize edilen Ramazan ayına özel aş evine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından organize edilen ve iş dünyasının önde gelen SİAD, STK ve şirketlerinin destek olduğu Ramazan ayına özel aş evine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BTSO üyelerinin de katıldığı iftar yemeğinde konuşan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, vatandaşlar ile iş adamlarının aynı sofrada buluşmasından dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi. Dünyadanın farklı yerlerde karmaşa, gözyaşı ve hüzünün hakim olduğu bir dönemden geçtiğimizi belirten Burkay, "Gönüllerimiz iyilik ve güzelliklerin hasretini çekerken mübarek Ramazan ayı bir müjde gibi karşımıza çıktı. Şimdi rahmete mazhar olma, ümitleri dualarla yenileme, ezeli kardeşliğimiz hatırlama zamanıdır. BTSO olarak bir ilke imza attık. İş dünyası da hamiyetperverliğini göstererek, Ramazan ayına özel aşevi kurma fikrinin geldiği nokta ortadadır. BTSO'ya hiçbir maddi yükümlülük getirmeyecek şekilde katılımla Ramazan sofralarının finansmanını sağladı" dedi.

Reklam
Reklam

Kentine kazandıran bir oda kimliğini hedefleyen ve buna göre çalışmalarını yön veren bir yönetim ve meclisin bugün iş başında olduğunu belirten Burkay, "Odamız kasasını doldurmaya değil, Bursa'nın derdinin peşine düşecek projeler üretmektedir. Türkiyenin en büyük ticaret odası konumundaki BTSO, projelerimiz ve çalışmalarımıza ülkemize model olacak ve Bursa'ya değer topluma fayda üretecek hizmetlerin merkezi olacaktır" diye sözlerin son verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz