Btso’dan 33 Yataklı Yoğun Bakım Ünitesi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında ‘Çekirge Devlet Hastanesi bünyesinde...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında ‘Çekirge Devlet Hastanesi bünyesinde yapılacak Yoğun Bakım Ünitesi inşaatı için protokol imzalandı.

Bursa Valiliği’nde yapılan protokol töreninde Vali Şahabettin Harput, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker ve oda üyeleri hazır bulundu. BTSO yoğun bakım ünitesi için 700 bin TL bütçe ayırdı. 17 tanesi yeni, 16 tanesi revizyon edilerek 33 yatakla vatandaşların hizmetine sunulacak. Sağlık sektöründe önemli adıma imza atacaklarını belirten Vali Harput, “Bursa’ya bölge illerden de sürekli hasta geliyor. Sağlığın değişik alanlarında branşlar açarak vatandaş taleplerine daha iyi cevap vermek için çalışıyoruz. Bursa olarak sağlık yatırımlarının toplam hacmi 1 milyar TL’ye yakındır” dedi.

Reklam
Reklam

Bursa’nın kendi içinde ihtiyaçları olduğunu söyleyen BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker, “Bu ihtiyaçlar her geçen gün çoğalıyor. Hastanelere hepimiz bir gün düşebiliriz. BTSO olarak oraya destek vermemiz gerekiyordu. 17 tanesi yeni, 16 tanesi revizyon edilmek suretiyle 33 yatakla hizmet verecektir” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: