BTSO'dan Fransa Ve Almanya'ya Çıkarma

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyelerinden oluşan 60 kişilik heyet, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen "Premiere Vision&Texworld" ve Almanya'nın Başkenti Berlin'deki "Bautec"

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan 60 kişilik heyet, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen "Premiere Vision&Texworld" ve Almanya'nın Başkenti Berlin'deki "Bautec" fuarlarına katıldı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, yazılı açıklamasında, heyetin, 16 makro projelerinden biri olan "Küresel Fuar Acentesi" kapsamında fuarlara katıldığını belirtti. Burkay, oda üyelerinin katılımından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şunları kaydetti: "Biz, Küresel Fuar Acentesi projemizi ortaya koyarken üyelerimizin ticaret hacimlerini artırmak için yurt dışı ziyaret programlarına katılımlarını desteklemeyi amaçladık. BTSO üyesi firmalarımız dünyanın dört bir yanında gerçekleşen fuar ve ticari aktivitelere katılma imkanını yakaladılar ve bugüne baktığımızda Premiere Vision Fuarı'na 20, Bautec Fuarı'na da 40 firma katılım gösterdi. Bu, Bursa için büyük bir adım. Katılım gösteren firmalarımıza teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: