Btso’dan Ramazan Paketi Yardımı

Burdur’un Bucak Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ilçede yardıma muhtaç ailelere teslim edilmek üzere ramazan...

Burdur’un Bucak Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ilçede yardıma muhtaç ailelere teslim edilmek üzere ramazan paketi dağıtımına başladı.

BTSO ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkıları ile Bucak’ta yardıma muhtaç ailelere hazırladıkları ramazan paketlerinin dağıtımına başladı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, ilçede yardıma muhtaç ailelere her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan paketi dağıttıklarını belirtti.

BTSO’nın on yıldır gerçekleştirdiği yarımlarına devam ettiğini kaydeden Meçikoğlu, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de katkıları ile bu yıl odamız tarafından içerisinde yiyecek ve yemeklik gıdalardan oluşan 950 yardım paketi oluşturduk. Ramazanlık yardım paketlerimiz mahalle muhtarları ve odamızın tespit ettiği gerçek ihtiyaç sahibi kişilere dağıtılmasına özen göstereceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan yalçın Meçikoğlu, yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi ailelerin odaya başvurması haline de ramazanlık yardım paketi alabileceklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: