BTSO’dan Yoğun Bakıma Nefes Aldıracak Destek

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında Çekirge Devlet Hastanesi bünyesinde...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında Çekirge Devlet Hastanesi bünyesinde yapılacak ‘Yoğun Bakım Ünitesi İnşaatı’ protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Bursa Valiliği Çarşamba binasında düzenlenen protokol törenine Vali Şahabettin Harput, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker ve oda üyeleri katıldı. Bu tür çalışmalarla sağlık sektöründe önemli adımlara imza atacaklarını belirten Vali Şahabettin Harput, “Bursa’ya bölge illerden de sürekli hasta geliyor. Sağlığın değişik alanlarında branşlar açarak vatandaş taleplerine daha iyi cevap vermek için çalışıyoruz. Bursa olarak sağlık yatırımlarının toplam hacmi 1 milyar TL’ye yakındır.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Bursa’nın kendi içinde ihtiyaçları olduğunu söyleyen BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker de BTSO’nun yoğun bakım ünitesi için 700 bin TL bütçe ayırdığını belirterek, “Bu ihtiyaçlar her geçen gün çoğalıyor. Hastanelere hepimiz bir gün düşebiliriz. BTSO olarak oraya destek vermemiz gerekiyordu. Bu imzalardan sonra yapılacak yeni ünite 17 tanesi yeni olmak üzere, 16 tanesi revizyon edilmek suretiyle 33 yatakla hizmet verecek.” şeklinde bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: