Bu 10 Filmi Daha Önce Hiç İzlemediğiniz Bir Gözle Yeniden İzleyin (Spoiler İçerir)

Bu filmlere bir de bu gözden bakın. Hayatınız değişecek.

  1. Batman: Kara Şovalye Yükseliyor

Film Gotham polisinin bir kanun kaçağının yardımıyla işsiz ve toplum tarafından dışlanmış gençlere bir şans veren yeraltı örgütü ile mücadelesini anlatıyor. Şehrin en zengin oğlanı playboy Bruce Wayne milyarlarca dolarını kamu hizmetlerine veya sivil toplum kuruluşlarına bağışlamak yerine şehri havaya uçuracak bir silaha yatırıp kendi yarattığı silahı patlatarak şehri kurtarıyor.

  1. Man of Steel

Filmde özetle uzaydan gelen ve sıradan bir güneyli gibi yetişen ama uzaylı olduğu için dünyalılardan çok daha üstün olan Jor-El, DNA kodları kusursuz askeri yaratmak üzere işlenmiş General Zod ve ekibiyle tek başına mücadele ediyor. Zod'u öldürmeden alt etmesinin yüzlerce yolu varken tüm prensiplerini yıkıp Zod'u öldürüyor.

Reklam
Reklam
  1. Altıncı His

Bruce Willis aslında ölü.

  1. X-Men: Birinci Sınıf

Mutantların gelecekteki iki liderinden biri olacak Charles Xavier, çocukluk arkadaşı Raven'ı friendzone'ye aldığı için kızı en yakın dostu ama aynı zamanda baş düşmanı olacak Erik Lehnsehr'e kaptırıyor. Erik ise ona hayatının en ağır travmalarını yaşatan kişi bir mutant olmasına rağmen insanlara savaş açıyor.

  1. Alacakaranlık

Bella adında bir kızın ergenlik problemlerini sübyancı vampirler ve kurt adamlarla anlatmasına rağmen zerre ilgi çekici hale getirememiş film.

  1. Lucy

Arkadaşından yediği bir kazık nedeniyle uluslararası bir uyuşturucu kaçakçılığı opersyonuna karışan ve bir kaza sonucu uyuşturucu bağımlısı olan Lucy'nin kullandığı maddenin etkisiyle kafasında kurduğu saçma sapan fantastik hayaller.

  1. Prestij

Kendini klonlamayı başarmasına rağmen hala rakibi olduğu ilüzyonistin en özel numarasının sırrını öğrenmeyi saplantı haline getirmiş, obsesif kompulsif bir ilüzyonistin trajedisi.

Reklam
Reklam
  1. Her

40 Yıllık Bekar filminin mutlu sona eremeyen bilimkurgu versiyonu.

  1. V for Vendetta

V adında bir teröristin tek başına, koskoca bir toplumu örgütleyerek anarşiye neden olması, hükümet binasını havaya uçurarak hükümeti düşürmesi.

  1. X-Men: Son Direniş

Mutantların kökünü kazıyacak bir serumun üretilmesini engellemek için mücadele eden Magneto'nun Profesör Xavier ve X-Men ekibi tarafından durdurulması.