Bu Araçtan Sağ Çıktı

İzmir'in Konak ilçesinde Ayşe Ruhsen Tekişalp, iki kamyon arasında sıkışan araçtan sağ çıktı. Hurdaya dönen...

İzmir'in Konak ilçesinde Ayşe Ruhsen Tekişalp, iki kamyon arasında sıkışan araçtan sağ çıktı. Hurdaya dönen araçtan AKS 110 ekipleri tarafından ağır yaralı çıkarılan ve anaokulunda müdür yardımcısı olarak görev yapan Tekişalp'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Kaza, dün saat 13.00 sıralarında Yeşildere Caddesi'nde meydana geldi. Konak istikametinden Karabağlar'a giden 45 ZA 4545 plakalı kamyonun sürücüsü R.G. (27), iddiaya göre aracındaki bir arıza nedeniyle yol kenarında durmak istedi. Öndeki aracın yavaşladığını gören 35 KUV 88 plakalı aracın sürücüsü Ayşe Ruhsen Tekişalp (58) de yavaşlamaya başladı. İddiaya göre, bu sırada arkadan gelen 61 K 4902 plakalı kamyon sürücüsü M.D. (62) önünde seyreden Tekişalp'in otomobiline çarptı. Otomobili ile iki kamyon arasında sıkışarak ağır yaralanan Tekişalp, olay yerine gelen AKS 110 ekipleri tarafından sıkıştığı araçtan çıkarıldı. Hurdaya dönen araçtan sağ çıkan Tekişalp, ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Karabağlarda bir anaokulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenilen Tekişalp'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: