Bu bacaklar kaç pedal çevirdi?

Victoria Pendleton ismini duymamış olanlar, FHM'nin son sayısında karşılaşacakları bu kadını uzun zaman hafızadan çıkaramayacaklar kuşkusuz. Olimpiyatlar'ın altın madalyalı bisikletçisi, derginin yeni sayısında sporcu kimliğinden çok dişiliğiyle göz kamaştırıyor.

İşte Victoria'nın yürek hoplatan pozları...

Her babayiğidin harcı değil böyle pozlar vermek! Ancak bir sporcuysanız işler değişiyor. Selülitsiz bacaklar sereserpe uzanıyor, en afilli bikiniyi giyip arz-ı endam edebiliyorsunuz işte böyle! Karşınızda altın madalyalı altın bir kadın. 28 yaşındaki bisikletçi Victoria Pendleton, inanılmaz güzellikteki fiziğiyle erkek derisi FHM'nin bu ayki konuğu. Dergi Pendleton için en gösterişli kelimelerini bir bir sıralamış.

Reklam
Reklam

İşte Victoria'nın yürek hoplatan pozları...

Sportif kimliğinden çok dişiliğini öne çıkaran ve bisiklet üzerindeki o kadından çok uzak bir profil çizen Victoria'nın selülitsiz bacakları, gösterişten uzak tavırları ve genç kız kumrallığı hoş bir kadın portresi çıkarıyor. Hayatının çoğu dönemini spor yaparak geçiren bisikletçi, "Böyle bir vücuda sahip olmak o kadar da kolay olmadı" açıklamasında bulunuyor.

İşte Victoria'nın yürek hoplatan pozları...

Saatler süren antremanların, kim bilir kaç defa çevrilen pedalların sonucu olarak gözler önüne serdiği fiziğiyle gurur duyduğunu ancak kendini seksi hissetmediğini söyleyen Pendleton, "Yarışlarda bazı kızlar tamamiyle erkek görünümlü. Sesleri bir kadınınkini andırmıyor, yüzleri de kıllı" diye rakiplerinden şikayet ediyor.

İşte Victoria'nın yürek hoplatan pozları...