'bu Benim Eserim' Proje Yarışması

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Şehit Sümmani Görgen Yatılı Bölge Ortaokulu'nun 4 ve Selçuklu Ortaokulu'nun 1 projesi,...

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Şehit Sümmani Görgen Yatılı Bölge Ortaokulu'nun 4 ve Selçuklu Ortaokulu'nun 1 projesi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) işbirliğiyle düzenlenen 'Bu Benim Eserim' proje yarışmasına kabul edildi.

Bitlis genelinde 20 projenin onaylandığı, Ahlat'tan ise 5 projenin onaylandığı "Bu Benim Eserim" proje yarışmasına Şehit Sümmani Görgen Yatılı Bölge Ortaokulu'nun onay alan 4 projesi damgasını vurdu. "Bu Benim Eserim" proje yarışmasına Selçuklu Ortaokulu'nun 1 projesi de kabul gören projeler arasında yer aldı. Projelerin Bölge Bilim Kurulu tarafından 04-22 Mart 2013 tarihleri arasında değerlendirileceği ve uygun görülen projelerin ise 25 Mart 2013 tarihinde Van Bölge Sergisi'nde sergileneceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sadrettin Peker, onaylanan projelerde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etmek için Şehit Sümmani Görgen Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret etti. Burada okul müdürü ile bir süre sohbet eden Müdür Kılıç, daha sonra okul bahçesinde projesi kabul gören öğrencilere ödüllerini verdi. Burada kısa bir konuşma yapan Müdür Kılıç, "Bu Benim Eserim" proje yarışmasında il genelinde kabul gören 20 projeden 5 tanesinin Ahlat'tan olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti. Kılıç, "Okul müdürünü, öğretmenleri, öğrencileri ve emeği geçen herkesi çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bu çalışmalar yüzümüzün akıdır. Sizin bu başarılarınızla gurur duyuyoruz. Bir öğretmenin mutluluğu öğrencinin başarısı ile orantılıdır. Öğrencinin başarısı ne kadar yüksek olursa öğretmenin duyacağı gurur, onur ve alacağı keyif de o kadar yüksek olur. Bu başarınızdan dolayı hepimiz çok mutluyuz. Başarılarınızın devamını bekliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Müdür Kılıç, öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirerek okuldan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz