“bu Benim Eserim” Proje Yarışması’nda En Çok Proje Malatya’dan

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliği ile yapılan “Bu Benim Eserim” Malatya Bölge Sergisi'nde en...

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliği ile yapılan “Bu Benim Eserim” Malatya Bölge Sergisi'nde en çok projenin Malatya’dan olduğu bildirildi.

Malatya’dan bölge sergisine 21 projenin katıldığı kaydedilirken, bu projelerin 5’inin Özel Malatya Bilim Ortaokuluna ait olduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özel Bilim İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ali Seydi Yılmaz, “Özel Malatya Bilim Ortaokulu olarak, Doğu Anadolu’daki “Bu Benim Eserim” projesinde yapılan çalışmalar sonucunda 15 projeyle il değerlendirmelerine katıldık. Neticede 5 projeyle, Doğu Anadolu’da projesi en çok sergiye çıkan okul olarak bölge sergisine katıldık. 10 öğrencimiz ile projelerde yer alıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Yılmaz, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki okullar arasında en çok projesi kabul edilen okul olduklarını kaydederek, “Bölge değerlendirmesinde; “Eğrelti Otum Toprakla Dost”, “Balığım Hangi Işık Rengini Seviyor”, “Doğal Koruyucum Kefir ve Tarçın Yağı”, “Acı Badem ve Kayısı Yağım Neler Yaptı”, “Ne Kadar Midye O Kadar Su” projelerimiz bölge değerlendirmesinde dereceye girdi. Bu projelerin hazırlanmasında emeği geçen Fen Bilgisi Öğretmenimiz Özlem Baydoğan ve proje sahibi öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yılmaz, bölgeden çıkarak ulusal bir noktaya gelmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: