"Bu Benim Eserim" Projesinin Değerlendirmesi Yapıldı

Mersin'de, ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen matematik ve fen bilimlerini kapsayan "Bu Benim Eserim" proje çalışmaları değerlendirildi.

Mersin'de, ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen matematik ve fen bilimlerini kapsayan "Bu Benim Eserim" proje çalışmaları değerlendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, Suphi Öner Öğretmenevi'nde gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, 2013 yılında projenin 8'incisinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Projeyle öğrencileri, matematik ve fen bilimleri alanlarında yaratıcılığa teşvik etmek istediklerini ifade eden Gül, "Türkiye'nin geleceğini yönlendirecek, bilimsel alanlarda özgün ve farklı düşünceler ortaya koyabilen, öz güveni gelişmiş bireyler yetiştirilmesine katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Mersin Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Tıp Fakültesi, Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ülkü Çömelekoğlu ise bilimi yaşamında uygulayan ve bilimsel düşünceyi temel alan gençlerin, hayata kazandırmasının önemini anlattı.

Konuşmaların ardından bölge bilim kurullarınca değerlendirilecek projelerin seçimi yapıldı.

Muhabir: Basir Gülüm / Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: