"bu Benim Eserim" Yarışmasına Katılan Öğrencilerden Başkana Teşekkür

Bursa'nın Keles ilçesinde, "Bu benim eserim" yarışmasına katılan 1. Murat İlköğretim Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı...

Bursa'nın Keles ilçesinde, "Bu benim eserim" yarışmasına katılan 1. Murat İlköğretim Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Süleyman Kaynak'ı makamında ziyaret etti.

1. Murat İlöğretim Okulu fen ve teknoloji kulübü öğrencileri TÜBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa düzenlediği "Bu benim eserim" yarışmasına 5 proje ile katıldı. 5 projenin 4'ü il çalışma grubu trafından kabul edilerek bölge çalışma grubuna gönderildi. Bölge çalışma grubu ise 4 projeden 2'sini kabul ederek Eskişehir'de düzenlenecek sergiye gönderdi. "Kanserin ocağına incir diktik-zeytin ektik", "çam ekstresi ve uçucu yağının patojen bakterilere antibakteriyel etkisi" projeleri Eskişehir'de düzenlenecek sergide değerlendirmeye alınacak.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin bu çalışmalarında Keles Belediye Başkanı Süleyman Kaynak'ın maddi ve manevi destekleri öğrencileri motive etti. Öğrenciler, öğretmenleri Kenan Öztürk'ün refakatinde Belediye Başkanı Süleyman Kaynak'ı ziyaret etti.

Öztürk, "Bize vermiş olduğunuz destekten dolayı bu proje yarışmasına katıldık.B ursa'ya eğitim ve fuar gezilerine belediye imkanları ile giden öğrencilerimizin ufku açıldı" dedi.

Beledye Başkanı Süleyman Kaynak ise, "En büyük hizmet eğitime verilen hizmettir. Biz belediye olarak bundan sonra da Keles'te öğrenim gören öğrencilerin iyi yetişmeleri için her türlü gayreti göstereceğiz. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: