Bu Cihaz Evi Hırszılardan Koruyor

Bursa'da hırsızlık olaylarına karşı bir firma ilginç bir yöntem geliştirdi. Hırsızların özellikle kapı göbeği kırma,...

Bursa'da hırsızlık olaylarına karşı bir firma ilginç bir yöntem geliştirdi. Hırsızların özellikle kapı göbeği kırma, PVC Pencere ve kapılarını sert bir cisimle açarak evlere girmesi vatandaşları elektronik güvenlik önlemleri almaya yönlendirdi.

Bursa’da bir firma hırsızlık olaylarını neredeyse bitirecek bir cihaz geliştirdi. İnternetin olduğu her yerden, cep telefonları ve tablet bilgisayarlara da kurulabilen program sayesinde hırsız korkusu yaşayan vatandaşlar ev ve işyerlerini 24 saat izleyebilecek. Türkiye’de 1 dakikada hırszılık olayının meydana geldiğini söyleyen Pronet Güvenlik Sistemleri Satış Danışmanı Zeynep Başaran “5 KORUMALI Güvenlik Paketi “ sayesinde başta hırsızlık olmak üzere, yangın, doğalgaz kaçağı, su baskınları ve panik durumlarına programın anında devreye girdiğini söyledi. Panik esnasında vatandaşların arayacakları numarayı unuttuklarına dikkat çeken Başaran, “Panik esnasında program firmaya sinyal gönderiyor. Bu sayede vatandaş değil yetkilileri biz arıyoruz. Olay yerine anında polis, itfaiye yada ambulans ekipleri sevk ediliyor” dedi.

Reklam
Reklam

Kış sezonunun başlamasıyla birlikte, yazlık ev sahiplerinin aylarca boş bırakmak zorunda kaldıkları evlerini de bu sistemle koruma altına alabileceklerini vurgulayan Başaran, işyeri, okul, cami ve evlerde ücretsiz keşif yaptıklarını ve düşük fiyat garantisi sağladıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: