Bu çocuklar ayakta alkışlanır!

Denizlispor U-13 futbol takımı, 17 maçta hiç gol yemeden 140 gol atarak şampiyon oldu.

Denizlispor 13 yaşaltı futbol takımı, 17 maçta hiç mağlup olmadan, hiç gol yemeden ve toplamda 140 gol atarak Ege Bölgesi Şampiyonu oldu.

Denizlispor U-13 Takımı 132 gol atıp, hiç gol yemeden il birincisi olduktan sonra, İzmir'in Ödemiş İlçesinde oynanan bölge birinciliği maçlarında da fırtına gibi esti. Yeşil-siyahlı minikler, yine gol yemeden ve mağlup olmadan birinci olarak Türkiye genelinde ilk 16 takım arasına girmeyi başardı.

Ödemiş'teki maçlarda Çanakkale Dardanlespor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra, Salihlispor'u 5-0 ve Ortaca Belediyespor'u da finalde 2-0 yenerek bölge birincisi olan Denizlispor U-13 takımının bu başarısı yönetim ve teknik heyeti sevince boğdu.

Reklam
Reklam

Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Altyapı Sorumlusu Uğur Bağbaşlıoğlu, "Alınan sonuçlar ve başarı bir yana, oyun mantaliteleri herkesi büyüledi" dedi. Altyapı genel koordinatörü Ali Yalçın ise "35 yıldır futbolun içindeyim. Bu tür bir başarıyı görmedim. Oyuncularımızı kutluyorum" dedi. Müsabakalar sonrasına birincilik kupasını takım kaptanı Ramazan Kuzu aldı.

Anahtar Kelimeler: