Bu da Yeni Doğan Bebek Arabası

Evlilik ve sünnet törenlerinde arabaları süslemek adeta gelenek haline geldi.

Evlilik ve sünnet törenlerinde arabaları süslemek adeta gelenek haline geldi. Bu iki mutlu günde arabaların süslenmesine alıştık. İnsanlar mutluluklarını paylaşmak ve ilan etmek için arabalarını süsleyerek konvoy düzenliyorlar. Ancak bu defa karşımıza farklı bir araba süslemesi geliyor.

Sümeyra ve Ahmet Öz çifti dünyaya gelen kız çocuklarını hastaneden eve götürmek için ilk yola çıkışlarında araçlarını süslediler. Hepimizin hafızalarında yer eden "seni leylekler getirdi” cümlesinden hareketle araçlarına leyleğin boynuna asılmış sepette oyuncak bebek yer alan tasarımı uygulayan aile, bu mutlu günlerini ilan etmeyi düşünmüşler. Görenleri tebessüm ettiren araç süslemesi ile evine ilk yolculuğuna çıkan bebek, bir ilki yaşadığı için hayli şanslı.

Reklam
Reklam

Çocuklarına Zülal Meyra ismini koyan çift, tasarımlarının uygulamasının yaygınlaşacağını düşünüyor. İSKİ'de Basın Yayın Müdürlüğü görevini yürüten Zülal Meyra'nın babası Ahmet Öz, çevresindekilerce orijinal fikirleriyle biliniyor.

İBB Satın Alma Müdürü Halil İbrahim Perçinkaya'nın da torunu olan Zülal Meyra ve ailesine sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyoruz.