"Bu dağınıklığı yaşamamalıydık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş'a 3-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Yanal, bireysel hataların ardından takımın dağıldığını söyledi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş yenilgisini bireysel hatalar sonrası takımın dağılmasına bağladı.

[Maçtan kareler-![Beşiktaş - Trabzonspor 07.12.2014](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121735/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-trabzonspor-07122014-154009-myspor)

Sözlerine maçta burnu kırılan Mustafa Pektemek'e geçmiş olsun dilekleriyle başlayan Yanal, ardından maçı değerlendirdi. Bireysel hatalar sonrası takımda yaşanan öz güven kaybı ve gerilimden yakınan Ersun Yanal, "Özgüvenin kaybolduğu andan sonra bir türlü toparlayamadık. Oyun gerildi, oyuncular gerildi. Bir nedeni var mı? Hayır!" dedi.

Reklam
Reklam

Gerginliğin oyunda ritmi yakalamalarına engel olduğunu belirten Yanal, "Bu dağınıklığı yaşamamalıydık. Hiç gerek yoktu... Hata yapabilirsin ama oyuna devam etmelisin. Bunu yapamadık, oyuna döndüremedik takımı" diye konuştu.

Kırmızı kartla eksik kalmamak için oyuncu değişikliği bile yaptığını ifade eden Trabzonspor Teknik Direktörü, bireysel hataların geri kazanılabilmesi için çok şey yapacak kapasiteye sahip olmalarına rağmen bunu yapamamalarından yakındı.

Kalan maçlar için önemli bir kredi kaybı yaşadıklarını da ifade eden başarılı çalıştırıcı "Puan farkının açılması tabii ki işimize gelmiyor. Arada kaybedebileceğimiz puanları artık kaybetmemeliyiz ve rakiplerimizin puan kaybettiği haftalarda muhakkak kazanmalıyız" dedi.