Bu dans dersine yürek dayanmaz

Miss Universe 2011 adayları samba derslerinde yürek hoplattı...

12 Eylül'de Brezilya'da düzenlenecek Miss Universe 2011'de yarışacak güzeller, ülkenin Sao Paulo kentinde kampa girdi. Miss Turkey 2011 yarışmasında birinci olup Türkiye'yi Miss Universe'de temsil etme hakkı kazanan Melisa Aslı Pamuk, Twitter'daki sayfasına kamp sürecinin çok eğlenceli geçtiğini yazdı. Farklı aktivitelere katıldıklarını belirten Pamuk, geçtiğimiz gün de yarışma arkadaşlarıyla birlikte samba dersleri aldı. Sao Paulo'daki Rosas de Ouro adlı samba okuluna giden güzeller, hep birlikte dans ederken renkli görüntüler oluşturdu. Güzeller, dersin ardından yarışma stresinden uzaklaşmak amacıyla Ricky Martin konserine gitti.

[

GÜZELLERİN BU DANSINA YÜREK DAYANMAZ (FOTO - GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/guzellerin-bu-dansina-yurek-dayanmaz/4078/217444)
Miss Universe komitesi bu yıl farklı bir uygulamaya imza attı ve yarı finale çıkacak 15 güzelin yarışmanın resmi web sayfasında halkın oylarıyla belirleneceğini açıkladı. Yarışma gününe kadar devam edecek olan oylamaya, www.missuniverse.com ve www.NBC.com adreslerinden ulaşılabiliyor. İngilizce, Almanca ve Felemenkçe bilen, Hollanda doğumlu 20 yaşındaki Melisa Aslı Pamuk, finale çıkabilmek için oy bekliyor.

Anahtar Kelimeler: