Bu Defileler Kaçmaz!

CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan İstanbul Moda Fuarı 24 Ocak Pazar günü kapılarını açılıyor.

CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan İstanbul Moda Fuarı 24 Ocak Pazar günü kapılarını açılıyor. Saat 10.00’dan itibaren ziyaretçilere açılacak fuarın Gala Gecesi’nde, Modacı Emel Acar’ın Home Store için hazırladığı 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunun sunulacağı bir defile yer alıyor. TOÇEV yararına düzenlenen defilenin koreografisini Yasin Soy hazırladı. Podyumda ise Çağla Şikel, Şenay Akay, Neşe Ebru Öztürk, Tuğba Karaca, Fatma Yaman, Seda Ertan, Gamze Karaman, Başak Emre, Eda Sedalı, Ece Gürsel, Songül Yıldırım, Sinem Sulun ve Eylem Şenkal gibi ünlü modeller olacak. Defile sonrası konuklar, Kayra şaraplarının 19 çeşit farklı üzümden oluşan Terra serisi ile sponsor olduğu kokteyl prolonge’de ağırlanacak.

Reklam
Reklam

Paris Hilton'un koleksiyonu sunulacak
Fuarın 2. akşamında ise Türkiye’de ilk kez dünyaca ünlü moda ikonu Paris Hilton’un defilesi gerçekleşecek. Geceye Markanın Türkiye Temsilcisi Combitalia firmasının girişimiyle, İtalya’dan özel olarak gelecek olan tasarım direktörü de katılacak. Birbirinden şık ve iddialı parçalardan oluşan 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunun sunulacağı defilenin koreografisini yine Yasin Soy hazırladı ve podyumda Türk mankenlerin yanı sıra ağırlıklı yabancı modeller boy gösterecek.

Zincir mağazaların satın alma sorumluları geliyor

İstanbul Moda Fuarı’na çok sayıda ülkeden zincir mağazaların satın alma sorumluları ve grupları geliyor. Suudi Arabistan’ın en büyük zincir mağazası Saudi Home’un fuarda hatırı sayılır bir satın alma yapması bekleniyor. Ayrıca Japonya’nın da dört büyük zincir mağazası fuarı ziyaret edecek. Bunlar arasında HP France ve PR 01 de yer alıyor.
Yunanistan ve Bulgaristan’ın tekstil ve hazır giyim derneklerinin 120’şer kişilik alım grubu getirdiği fuara Ürdün ve Romanya da 10’ar kişilik alım grubu katılıyor. Danimarka’nın önemli markası BJM’in dört satın alma yetkilisi ve ABD’den Dan Morris Apparel’in satın alma sorumlusu da fuarı ziyaret edecekler arasında yer alıyor..

Reklam
Reklam

İsveç Moda Derneği ve Stockholm Ticaret Odası 20 kişilik alım grubu ile İstanbul Moda Fuarı’nda olacak. Ayrıca Rusya Krosnador Ticaret odası 12 kişilik, Sırbistan Ticaret Odası da 8 kişilik bir alım grubunu fuara gönderiyor.