Bu formül yağ mı yakıyor?

REKLAM. Amerikalılar sağlıklı ve hızlı bir şekilde yağ yakma'nın formülünü buldu mu?... Zayıflamak kolaylaşıyor mu?

Amerika'dan gelen LipoShot adlı ürün zayıflama merkezleri'nin korkulu rüyası oldu. Son yıllarda Türk kadınlarının çok sık başvurduğu Liposuction operasyonunun yerini artık yeni ürünler alıyor. Zayıflama merkezleri, bu ürünü Türkiye'ye sokmamak ve Türkiye'de satışını yaptırmamak için çok uğraştığı iddia ediliyor, ancak sadece 1 ayda 8 kilo verdirdiği ifade edilen ürünün satışları Türkiye'de de başladı.

Zayıflama merkezi sahipleri, son günlerde bu ürünün satışını durdurmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Çünkü ürünün Türkiye'ye gelmesi zayıflama merkezlerinin işlerini %90 oranında azalttı. LipoShot adlı ürünün garantisini duyan kişiler tam manası ile ameliyat masasından kalktı. Üstelik, firmanın 1 yıl boyunca iade garantisi vermesi zayıflama merkezlerinin fişini çekti.

ÜRÜN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

5 yıllık bir çalışma sonucunda buldukları yağ yaktığı iddia edilen formülü dünyadaki ünlü kadınlar test ettiler. Ünlü Müzik yıldızı Rihanna , Ünlü Manken Megan Fox ve Irina Shayk , 3 ay boyunca düzenli olarak kullandıkları bu formülle, yağlarla nasıl baş edilebildiğini göstermişlerdir.

Çıktığı günden beri Amerika'da satış rekorları kıran LipoShot2 ay önce Türk Kadınlarının da kullanılabilmesi için satışa çıktı. Bir çok uluslararası marka, bu formülün patentini alabilmek için milyon dolarlar teklif ediyorlar. Ancak firma yetkilileri hiç bir şekilde formülü satmayacaklarını açıkladılar.

LİPOSHOT NASIL SATIN ALINIR ?

Vücutta ki yağların yakımını sağladığı iddia edilen LipoShot'ın avantajı memnun kalmadığınız takdirde 365 gün boyunca iade edebiliyorsunuz. Bu da firmanın ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor. Henüz eczanelerde satışına başlanmayan LipoShot'ı şimdilik sadece www.liposhotturkiye.comsitesinden alabiliyorsunuz. Ayrıca, firma yetkilileri ürün Amerika'dan ithal olduğu için sınırlı sayıda bulunduğunu da belirtti.