Bu Fotoğraf Kareleri Gülümsetecek

Optimum Outlet AVM ve Fotopya işbirliğinde Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne destek amacıyla bu yıl ilk defa...

Optimum Outlet AVM ve Fotopya işbirliğinde Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne destek amacıyla bu yıl ilk defa ‘Gülümseten Kareler’ adı altında ulusal bir fotoğraf yarışması düzenlendi.

Optimum Outlet AVM’lerin bulunduğu İstanbul, Ankara, Adana ve İzmir’de gerçekleştirilecek olan yarışma, 3 farklı yaş grubunda yapılacak. ‘Gülümseten Kareler Fotoğraf Yarışması’na katılacak çocuk ve gençler, izleyende tebessüm yaratan ve neşe verme amacı ile çekilmiş fotoğrafları ile dereceye girmeye çalışacak. Yarışma ile sürekli hayatın zorlukları ve terslikleri ile medya üzerinden bombardımana tutulan insanların, pozitif bir bakışla çevreye bakmasını sağlayabilmek ve çekilen fotoğraflar ile de başkalarına hayatın içerdiği neşe bazında ilham kaynağı olabilmek amaçlanıyor.

Reklam
Reklam

BAŞVURULAR 15 MART’TA SONA ERECEK

Katılımın ücretsiz olduğu yarışmanın internetten; ‘fotopya.com.tr’ adresi üzerinden gerçekleştirileceği gibi adaylar da yine internet aracılığı ile eserlerini gönderebilecek. Yarışma sonunda kazananlar 18 yaş üstü, 9-12 sınıf öğrencileri, 5-8 sınıf öğrencileri 3 kategoride ödüllendirilecek. Yarışmacıların 15 Mart 2013 tarihine kadar diledikleri kadar fotoğrafla katılabilecekleri ‘Gülümseten Kareler Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları da, üniversitelerin öğretim görevlileri, fotoğraf sanatçıları, Fotopya ve Optimum AVM temsilcilerinden oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilerek.

SONUÇLAR 9 NİSAN’DA AÇIKLANACAK

‘Gülümseten Kareler Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları da 9 Nisan 2013 tarihinde açıklanacak. Dereceye giren fotoğraflar ve fotoğraf sahipleri, Fotopya-Mag, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu, Yaratıcı Çocuklar Derneği, Optimum Outlet, Facebook ve Twitter sayfaları üzerinden duyurulacak. Yarışma sergisi süresince gerçekleşecek olan fotoğraf satışlarından elde edilen gelir Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne bağışlanacak. Optimum ve Fotopya tüm yaratıcı gençleri ve çocukları bu keyifli yarışmaya davet ederken, yarışmanın katılım koşullarıyla ilgili bilgilere de ‘fotopya.com.tr’ üzerinden ulaşılabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: