Bu Fotoğraftaki Britney Spears mı?

Kimse Britney Spears'a benzemeye çalışan Lorna Bliss'den daha mutlu olamaz.

Lorna Bliss, Britney'e benzeme tutkusu yüzünden, yıllarca Britney gibi makyaj yapmak, giyinmek ve dans etmek için tam 135 bin sterlin yani yaklaşık 340 milyon TL harcadı.

Britney'in "Toxic" videosundaki hostes görüntüsüne benzemek için çabalayan Cambridge'de yaşayan 28 yaşındaki Lorna Bliss, bu amacında pahalıya mal olsa da ulaştı ve tıpkı ünlü yıldıza benzedi.


Britney zor günler yaşadığında, saçlarını kazıttığında Lorna da aynı şekilde yapmış ve kendini ona benzetmiş.


Lorna'nın annesi Carmen, Britney saçını kazıttığında, "Bunu yapmayacaksın değil mi" diye sormuş ancak gen kız, "Hayır yapacağım. Onun yaptığı herşeyi yapacağım. Bizim aramızda ruhani bir bağ var" diye yanıtlamış. Saçlarını aynı şeşkilde kazıdığında kendini öyle görünce biraz garipsemiş ancak gene de vazgeçmemiş.

Reklam
Reklam

Lorna, Britney gibi olmayı kendine iş edinmiş ve insanların garipsemesine aldırmadan yaptığı herşeyi yapmış ve sürekli onun gibi olmaya çalışmış. Sürekli Britney gibi yaşıyor, nefes alıyor, yiyor ve uyuyor. Britney kilo aldığında kilo alıyor, zayıfladığında zayıflıyor. Aktör ya da şarkıcı olmak isteyen Lorna, hiçbir yerde Britney gibi sahne almamış ancak hayatından oldukça memnun.

Britney'e olan benzerliği sebebiyle para kazanmaya başlayan Lorna, Britney gibi organizasyonlara katılıyor, şimdi bir ajansa bağlı olarak çalışıyor.

Lorna şimdilerde Britney'in 9 dövmesini yaptırmayı planlıyor.