Bu hoparlörler android telefonlara özel

Dünyanın ilk Androdi telefonlara özel hoparlörü olma unvanını elinde bulunduran Philips’in hoparlörleri ince ve zarif yapıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Şimdiye kadar hep Apple’ın akıllı telefonu iPhone için üretilen hoparlörlere rastlamıştık. Fakat piyasadaki Android akıllı telefon ve tablet sayısı Apple’ın iPhone’u ve iPad’inden daha fazla sayıda. Bu durum Philips’i harekete geçirmiş olacak ki yeni ürünleri AS851, AS351 ve AS11 adındaki hoparlör ve alarmlı saati Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıların beğenisine sundu.

Aslında bu hoparlör setlerinin kullanımı oldukça basit. Philips hoparlörler üzerinde bir mikro USB girişi konumlandırmış. Bu girişi bağlanan Android akıllı cihaz üzerinden direkt müzik çalamıyorsunuz. Bunun için öncelikle cihaza Philips’in bu hoparlör setleri için ürettiği uygulamayı kurmalısınız.

Reklam
Reklam

Philips’in AS851 adlı ürünü yeni üç hoparlör seti arasındaki en büyük olanı. 30 W gücünde hoparlöre sahip AS851 uzaktan kumanda ile kontrol edilebiliyor. AS351 ise AS851’den daha ufak boyutlara sahip. 10 W gücünde hoparlöre sahip bu cihaz batarya ile çalışma özelliği de sunuyor. AS111 ise bu serinin en küçük hoparlörü. 10 W gücünde hoparlörlere sahip bu cihaz 360 derece hoparlör dizaynı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

[

](http://www.scroll.com.tr/56893/adobe-nvidia-tegra-3%e2%80%99lu-cihazlari-unutmadi/)