Bu Kermes İki Tarafa Da Kazandırıyor

Çelebi Kız Öğrenci Yurdu öğrenci yararına Çerkezköy Belediye Nikah Salonu'nda sergi açıldı.

Çelebi Kız Öğrenci Yurdu öğrenci yararına Çerkezköy Belediye Nikah Salonu'nda sergi açıldı.

Bugün gerçekleştirilen kermes açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Has Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, Çerkezköy Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Hamdi Zenginal, Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Yaşar ile Hüseyin Erdoğan, Çelebi Öğrenci Yurdu Müdürü Osman Ak, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı ve Türk-İş Tekirdağ

Reklam
Reklam

İl Temsilcisi Murat Koçak, Çerkezköy İlçe Eski Müftüsü Musa Doğruer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yiyecekten giyime, çeyiz ürünlerinden ev eşyasına kadar yüzlerce ürünün sergilendiği kermes açışı öncesinde mehter takımı bir gösteri sundu. Ardından mehter takımı eşliğinde İstiklal Marşı okundu, sonrasında da dualar edildi.

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, kermesin hayırlı olması temennisinde bulunarak 'geleneksel hale getirilen kermes inşallah bu yıl da değerli katılımlarınızla amacınıza ulaşacaktır. Bu kermes 2 tarafta da kazandırıyor. Okuyan öğrencilerimize maddi katkı sağlayacak olan bu kermes, destek verenlere de hayırlar kazandıracak' diye konuştu.

Açılışın ardından Başkan Ertem ve beraberindekiler, giyimden çeyiz ürünleri ve ev eşyasına kadar yüzlerce ürünün sergilendiği kermesi gezdi. Sonrasında da yiyecek bölümüne geçen davetlilere ikramda bulunuldu. Kermes 15 Nisan tarihinde saat 21.00'e kadar açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: