Bu Kez Öğrenciler Öğretmenlerini Alkışladı

Güngören Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ligi'nde kurum çalışanları Voleybol Turnuvası'nda yarıştı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı...

Güngören Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ligi'nde kurum çalışanları Voleybol Turnuvası'nda yarıştı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışlarda öğrenciler, öğretmenlerini alkışlarla destekledi.

Güngören Belediyesi'nin 9 yıldır gelişerek sürdürdüğü Güngören Ligi Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası maçları sonuçlandı. Belediye, Milli Eğitim, GÜSİAD, BEDAŞ ve ilçedeki okullar gibi birçok kurumun katıldığı voleybol turnuvası, yaklaşık iki ay boyunca 60 maç sonunda finale gitti.

Güngören Köyiçi Spor Salonu’nda gerçekleşen 3.’lük için yarışan final müsabakalarında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı galip oldu. Güngören Belediyesi Halk Oyunları ekibinin kemençe eşliğinde yaptığı gösteriyle başlayan final maçında Ergenekon ve Gündoğdu İlköğretim Okulu çalışanları karşılaştı. Final maçının ve turnuvanın galibi Ergenekon İlköğretim Okulu olurken, ikinci Gündoğdu İlköğretim Okulu oldu.

Reklam
Reklam

Kupa ve madalyalarını Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Süheyla Sülez'den alan takımlar, sevincini tribünleri dolduran öğrencileriyle paylaştı. Tribünleri dolduran öğrencilerin tezahüratları eşliğinde süren maçlarda, öğrenciler kazanan öğretmenlerini alkışlarla destekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz