Bu Kez Pilot Koltuğuna 'çocuklar' Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Türk Hava Kurumu Gökçen Havacılık tarafından düzenlenen...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Türk Hava Kurumu Gökçen Havacılık tarafından düzenlenen etkinlikte, minik öğrenciler pilot koltuğuna oturdu.

Ankara Doğa Koleji öğrencileri, Türk Hava Kurumu (THK) Türkkuşu Etimesgut Havaalanı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte kaptan pilotların yerine geçerek kokpitteki yerlerini aldı. Minik öğrenciler, hangarları gezerek uçaklar hakkında Türk Hava Kurumu Uçuş Eğitim hocaları ve pilotlarından bilgiler aldı.

Reklam
Reklam

Hava pilotu olmak istediğini belirten minik öğrencilerden Emir Deniz, "Savaş uçakları konusunda araştırma yapıyorum. Yangın uçaklarının çok fazla su alması da ilgimi çekti. Pilotluğun çok zor bir iş olduğunu düşünüyorum ama yine de pilot olmayı istiyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: