Bu kez taşlamak ıçin değil bayramlaşmak ıçin durdurdular

Şırnak’ın her yerinde KurbanaŞırnak’ın her yerinde Kurban Bayramı coşkuyla kutlanıyor.

Şırnak’ın her yerinde Kurban Bayramı coşkuyla kutlanıyor. Bayramda güvenlik amaçlı devriye görevi atan güvenlik güçleri ile vatandaşlar arasında güzel diyaloglar yaşandı.

Taş atmak için değil bayramlaşmak için askeri konvoyları durduran Şırnaklı çocuklar, Mehmetçiğin bayramını kutladı. Terör ve toplumsal olaylarla sık sık Türkiye gündemine gelen Şırnak’ta, daha önce hep taşlamak için güvenlik güçlerin yolunu kesen çocuklar, bu kez taşlamak için değil bayramlaşmak için askeri konvoyun yolunu kesti.

Reklam
Reklam

Askeri konvoyu durduran Şırnaklı çocuklar, Mehmetçiklerle bayramlaştı. Kimi çocuklar topladıkları şekerleri askerlere verirken, kimisi askeri öperek bayramını kutladı. Öte yandan Şırnak Kasrik Boğazı, Silopi Botaş, Cizre Düzova köyü ve Cizre Katran askeri yol kontrol noktalarında askerler yoldan geçen araçları kimlik sorgusu için değil bayramlarını kutlayıp şeker vermek için durdurdu. Şırnak’ta bayramın ruhuna uygun yaşanan bu iki manzara hem vatandaşları hem de yetkilileri memnun etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz