Bu kış denemeniz gereken 5 seks fantezisi

Eğer soğuk havalarda partnerinizle gerekli motivasyonu bulamamaktan yakınıyorsanız bu liste tam size göre.

Partnerinizi baştan çıkartacak numaralar sayesinde gecenizi dilediğinizce ısıtabilir ve renklendirebilirsiniz.

İşte bu kış denemeniz gereken 5 seks fantezisi:

Seks hayatınızda yeni bir sayfa açarak günün stresini harika bir seksle atlatmak istemez misiniz? Bu gece işleri biraz değiştirerek kendinize bir cennet yaratacak ve partnerinizi çıldırtacaksınız. Onun çıldırması ise şüphesiz en çok sizin işine yarayacak.


1- Kendinizi saklayın biraz

Biraz sakin davranalım. Siz heyecanınızı içinizde yaşarken, partneriniz aklınızdan geçenlerin asla farkına varmamalı. Ev içerisinde günlük aktivitelerinize devam edin ve ilerleyen saatlerde olacaklar hakkında asla ip ucu vermeyin. Kendi içinizden küçük bir senaryo yazdığınızı unutmayın. Bu gece tamamen sizin istedikleriniz olmalı. Eğer küçük adımlarla size yaklaşmaya çalışırsa, onu tamamen reddetmeden uzaklaşın. Onu reddetmeniz ya da minik bahaneler uydurmanız onu rahatsız edebilir ya da sinirlerini bozabilir. Arada sırada, örneğin yemek yerken seks üzerine minik sohbetler açabilir ve onu hafifçe tahrik edebilirsiniz. Örneğin iş yerinden bir arkadaşınızın gerçekleştirdiği bir fanteziyi anlatabilirsiniz. Ya da gün içerisinde gördüğünüz bir jartiyerden bahsedebilir, denediğiniz mini bir elbiseyi överek soyunma kabininde fotoğraf çekmeyi unuttuğunuz için sızlanabilirsiniz.

Reklam
Reklam

2- Yatak odanıza el atın

Vücudunuzu okşayacak ipek çarşaflara ne dersiniz? Bu gece biraz değişikliğin tam sırası. Önce yatak odanızda sana seksi çağrıştırmayacak her şeyi ortadan kaldırın. Ne telefon ne de tablet ortalıkta gezmesin. Televizyon varsa kumandasını bile ortadan kaldırın. Bu gece orada sadece ipek çarşaflarınız, partneriniz ve siz olacaksınız. İçerisi biraz vanilya ya da sadece sizin seksi parfümünüz kokmalı. Tepe lambasını boşverin. Birkaç küçük aydınlatıcı ya da minik mumlar işi çok daha seksi hale getirecektir. Şimdiden gözlerinizi kapatın ve düşünün: Loş bir ışık, sizi arzulayan sevgiliniz ve üzerine jartiyerinizin fırlatılmasını bekleyen yatağınız...


3- En seksi iç çamaşırlarınızı giyin

Onu ellerinden tutup yatak odasına götürmeden önce kendinize yatak odasında kısa bir zaman ayırın. Kendinizi en seksi hissettiğiniz iç çamaşırlarınızı ayna karşısında giyin ve bir süre kendinizi izleyin. Bedeninizi okşayarak ne kadar büyüleyici göründüğünüze bir göz atmalısınız. Bu seksi sır, sizin tarafınızdan açıklanana kadar üzerinizde elbiselerinizin altında saklı kalacak. Üzerinize bir şeyler geçirip onun yanına gidin. Sadece izleyin onu. Parfümününün kokusunu aldıkça bakışlarını sizden ayıramamaya başlayacak. Ona “çaktırmadan” içinize ne giydiğinizi gösterin. Gözleri vücudunuzda dolaşırken ayağa kalkın ve ellerinden tutarak onu içeriye götürün. Ön sevişmede üzerinizdekiler üzerinizde kalır ve onu yavaşça soyarsanız, ne kadar tahrik olduğunu görebilirsiniz. Onun gözleri önünde soyunana kadar asla içinizdekileri tam anlamıyla görmesine izin vermeyin. Yavaşça soyunun ve sadece iç çamaşırlarınızla kalın.

Reklam
Reklam

4- Kontrolünüzü kaybetmeyin

Emredebilirsiniz de. Unutmayın ki kontrol tamamen sizde. İç çamaşırlarınızı çıkarmaya çalışırken onu hareketlerinizle reddedebilirsiniz. Kucağından aniden kalkarak arkasına geçebilir ve ellerinizi en çok tahrik olduğu yerlerinde gezdirebilirsiniz. Arkasına dönmeye çalışırsa ellerinizle durdurun onu. Yeterince çıldırdığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Çünkü elinizde çok daha fazlası var. Yataktan aniden kalkın ve partnerinizin gözlerini kravatıyla bağlayın. Tam anlamıyla sizin esiriniz olsun. Kulağına en kirli kelimeleri söyleyerek onu çıldırtabilirsiniz. Hatta ellerini de bağlayabilir ve dilediğiniz bir anda gözlerini açabilirsiniz. O an sizin üzerinizde ne olacağı ya da olmayacağı ise tamamen size kalmış.


5- Fantezilerinizi gerçekleştirin

Yatağa seks oyuncaklarınızı taşımak ya da biraz kremadan faydalanmak hiç de fena olmaz. İpek çarşaflar üzerinde (tabii ki artık kırışmış çarşaf demek daha doğru olur) sizi bekleyen partnerinizin üzerinde birkaç krema numarası yapabilirsiniz. Özellikle oral seks sırasında oldukça işe yarayacaktır. Dayanacak gücü kalmadığı zaman kulağına eğilin ve aklınızdan geçen en uçuk fantezilerinizi onunla paylaşın. Uyum sağlamama gibi bir şansı kalmayacaktır. Dileğinize göre birkaç rol oyunu oynayabilir, seks oyuncaklarından faydalanabilir, fotoğraf&video çekebilir ya da yatak odasını terk edebilirsiniz. En iyisi sizi hayal dünyanızla yalnız bırakmak (mecazen).

Reklam
Reklam

marieclaire