Bu kış yollarda sıkıntı yaşanmayacak.

Düzce Valisi Vasip Şahin, her kar yağışında D100 kara yolu Bolu Dağı, TEM otoyolu tünel...

Düzce Valisi Vasip Şahin, her kar yağışında D100 kara yolu Bolu Dağı, TEM otoyolu tünel ve viyadük geçişleriyle D655 kara yolu Kabalak ve Hiçiz rampaları mevkiinde sorun yaşanmaması için önlemlerin artırıldığını söyledi.

Kış mevsiminin başlamasının ardından yollarda ulaşım sorununun en aza indirilmesi yönünde geçtiğimiz günlerde Bolu Valiliği ve Düzce Valiliği ortaklaşa toplantı yapmıştı. Toplantı sonunda alınan kararlara değinen Düzce Valisi Vasip Şahin, bu yıl yollarda sıkıntı yaşanmayacağını söyledi. Vali Şahin, "Geçen yıl aldığımız tedbirlere ilave olarak sorunlu bölümlerde yolda kalan araçların hızlı bir şekilde yoldan kaldırılması için D100 kara yolu Bolu Dağı geçişinde çekiciler yerleştireceğiz. Ayrıca Kızılay’a görev verdik. Kızılay, yolun kapandığı anlarda ve temizleme çalışmalarının yapıldığı esnada tesis önlerinde ve yolda kalan araç sürücü ve yolcularına içecek ve gıda ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yardımcı olacak. TEM otoyolunda Karayolları her zaman olduğu gibi titiz bir çalışma gerçekleştiriyor ve yolun kapanmaması için gayretli çalışıyorlar, aynı gayret bu yıl için de gösterilecek.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz