Bu maç çok konuşulur

Spor Toto Süper Lig 12. haftasında oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında yaşananlar büyük tartışmalara neden olurken mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Karşılaşmada tartışmalara neden olacak bir penaltı bir de kırmızı kart kararı verilirken sarı lacivertliler Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşma şansını değerlendiremedi.

Fenerbahçe'de Caner Erkin, 26. dakikada yaşadığı hava topu mücadelesi sonrası hakem Fırat Aydınus'un ani kararıyla kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Evsahibi ekip Eskişehirspor'da Necati Ateş 45+5. dakikada penaltıdan takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken Caner Erkin'in kırmızı kart görmesi nedeniyle 26. dakikada 10 kişi kalan Fenerbahçe, 57. dakikada Moussa Sow'un harika golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takım da yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyince mücadele bu skorla sona erdi.

Fenerbahçe gelecek hafta sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşırken Eskişehirspor deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak.