Bu masaya gelenler tebessümle karşılanıyor

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi Tebessüm Masası, vatandaşları tebessümle karşılayarak sorunlarını dinliyor, taleplerini alıyor.Pursaklar Belediyesi’nde hizmet veren...

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi Tebessüm Masası, vatandaşları tebessümle karşılayarak sorunlarını dinliyor, taleplerini alıyor.
Pursaklar Belediyesi’nde hizmet veren Tebessüm Masası, vatandaşlardan gelen taleplere hem internet üzerinden hem de telefon yolu ile çözüm üretiyor. Bu durumdan memnun kalan vatandaşlar, Pursaklar Belediyesi’ni bu hizmetinden dolayı takdir ediyor.
Hemşerilerinin şikâyet, öneri, istek ve teşekkürlerinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Hemşerilerimiz bizim önceliğimizdir. Onların taleplerine ve eleştirilerine her zaman açığız.” dedi.
Pursaklar Belediyesi kurumsal internet sitesinden de hizmet sunan Tebessüm Masası’na vatandaşlar istedikleri zaman şikâyet, öneri, istek ve teşekkürlerini iletebiliyor. Bu iletileri dikkate alan ilgili birimler, vatandaşlara e-posta, telefon, faks ve mektup yoluyla cevap veriyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz