Bu nasıl ihmal! Tam 15 saat boyunca ambulans bekledi... Acı içinde can verdi

İngiltere'nin Stoke-on-Trent bölgesinde yaşayan 19 yaşındaki Bradley Holder, yaşadığı bir sağlık sorunu nedeniyle 18 Aralık Pazar akşamı ambulansı aradı. Ancak sağlık ekiplerinin evine ulaşması tam 15 saat sürdü. Ne yazık ki eve ulaştıklarında 19 yaşındaki genç çoktan hayatını kaybetmişti.

Yerel bir haber ajansının bildirdiğine göre , genç ilk olarak 18 Aralık Pazar günü saat 18.12'de acil servisi arayıp yardım istedi, ancak West Midlands Ambulans Servisi yanıt veremeyecek kadar meşguldü. Ertesi gün sabah 9.04'te 15 saat sonra evdeki başka biri tarafından ikinci bir arama yapıldı ancak dakikalar sonra Bradley'nin olay yerinde öldüğü açıklandı.

ÖLÜM NEDENİ AÇIKLANAMADI

Olayın ardından yapılan araştırmalar, Holder'ın ölüm nedeninin açıklanamadığını ortaya çıkardı. Acılı ailesi hem oğullarının ölümüne dair duydukları acıyı, hem de bu ihmale karşılık hissettikleri üzüntüyü dile getirdiler. Olaya ilişkin araştırmalar devam ederken, bir ambulans servisi yetkilisi, ciddi gecikmelerin nedeni olarak devlet hastaneleri üzerindeki artan baskıları gösterdi.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: