Bu neşeli görüntüler mazide kaldı

Gaziantep'te 10 kişinin öldüğü 3 kişinin de yaralandığı düğün dönüşü tren kazasının ardından dram çıktı.

Katliam gibi tren kazası: 10 ölü , 3 yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesi ile Nurdağı ilçesi arasındaki hemzemin geçitte gece meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden baba Tekin, çocukları Gül ve Halil Karakuş ile anne Rahime Karakuş'tan geriye, bir süre önce bir akrabalarının düğünlerindeki mutluluk görüntüleri kaldı.

[Katliam gibi tren kazası: 10 ölü , 3 yaralı](https://www.mynet.com/haber?type=life&id=a2306008&date=23haziran2008)

Reklam
Reklam

Dün gece İslahiye'de Abdurrahman ve Semiyet Polat'ın düğün törenlerine katılmak üzere İslahiye'ye giden Karakuş ailesi, dönüş yolunda araçlarının trenle çarpışması sonucu feci bir şekilde can verdi.

Gül Karakuş'un 3 ay önce Avukat Cengiz Gökmçek Devlet Hastanesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Mehmet Hanifi Çamlı ile nişanlandığı ve bir ay sonra dünya evine girmeye hazırlandıkları öğrenildi.

Katliam gibi tren kazası: 10 ölü , 3 yaralı

Gece 01.00 sıralarında, Nurdağı-İslahiye Karayolu 3. kilometresinde bulunan hemzemin geçit üzerinde Mehmet T. yönetimindeki 27 RV 645 plakalı minibüs, Malatya'dan İskenderun'a gitmekte olan Recai Mehmet A. ve Ömer Faruk K. idaresindeki 53705 sefer sayılı yük treni ile çarpışmış kazada, yaklaşık 250 metre sürüklenen minibüsün içinde bulunan Mehmet Hanifi Çamlı, Şükrü Rüzgar, Gamze Kısacık, Murat Coşkun, Tekin Karakuş, Gül Karakuş, Halil Karakuş, Yunus Emre Rüzgar ve Zemzem Kısacık hayatını kaybetmiş, Asuman Rüzgar, Barış Rüzgar, Rahime Karakuş ve Gülcan Rüzgar ise yaralanmıştı.

Reklam
Reklam

Katliam gibi tren kazası: 10 ölü , 3 yaralı