Bu Oda Türkiye’nin En Fanatik Odası

Denizli’de 4 fanatik Galatasaray taraftarı, aralarında 17 bin TL para toplayarak evin bir odasını Galatasaray...

Denizli’de 4 fanatik Galatasaray taraftarı, aralarında 17 bin TL para toplayarak evin bir odasını Galatasaray odasına çevirirken, odada ışıklandırmadan koltuklara, halılardan duvarlara kadar her şey sarı kırmızı renklerden oluşturuldu. Fanatik taraftarlar Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak'la en fanatik odada maç seyretmek istediklerini söylediler.

Denizli’nin Karaman Mahallesi’nde oturan 4 Galatasaraylı taraftar, çocukluk hayallerini gerçekleştirdi. Telefon tamirciliği yapan Ertan Gündoğan, evindeki bir odayı Galatasaray odası yapmak fikrini eşiyle paylaştı ancak önceleri kabul görmedi. Daha sonra şu anda boş olan alt kattaki odaya yönelen Ertan Gündoğan ve arkadaşları Cüneyt Arslan, Bilal Arslan ve İsmail Samutoğlu, bu odanın sarı kırmızı renklerle donatmak için tam 17 bin TL harcadı. Odanın duvarlarını sarı kırmızıya boyayan fanatik Galatasaraylılar, duvarlara ayrıca ‘Şereftir seni sevmek’, ‘Bize her sevdadan geriye kalan sadece Galatasaray’ gibi yazılar yazdı. Bir duvara ise Galatasaray’ın UEFA Kupasını kaldırırkenki posterini asan fanatik Galatasaraylılar, sarı kırmızı dışında hiçbir renk kullanmadı. Yerdeki halıdan ışıklandırmaya kadar her şeyin sarı kırmızı ve Galatasaray ile ilgili olduğu odada maç izleyen 4 arkadaşın oturduğu koltuklar da sarı kırmızı renklerden oluşurken, taraftarların tek isteği Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak'ı misafir ederek, bu odada Galatasaray maçını birlikte izlemek.

Reklam
Reklam

ÇOCUKLUK HAYALİ

Evindeki bir odanın tamamen sarı kırmızıyla donatılmasının çocukluk hayali olduğunu belirten Ertan Gündoğan, “Ben bu evi yeni aldım. Eşime bir odayı sarı kırmızı yapacağımı söyledim ancak kendisi izin vermedi. Alt katta 20 metrekare bir odamız vardı. Bu odayı yapabileceğimizi söyledi. Ben bu konuyu dostlarıma açtım. Onlar da kabul ettiler. 1 buçuk ay gibi bir sürede bu odayı yaptık. Ondan sonraki bütün maçlarımızı bu odada izliyoruz. Fırsat buldukça İstanbul’a giderek Galatasaray’ın maçlarını izliyoruz. Türk Telekom Arena’dan kombinelerimizi de aldık zaten” dedi. Çevredeki vatandaşların kendilerine çatlak dörtlü dediğini belirten Gündoğan, “Biz bu şekilde mutlu oluyoruz. Biz yıllardın beraber maç bakıyoruz. Allah nasip ederse de bundan sonra da beraber maç seyretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

ARKADAŞLARDAN SÜRPRİZ

Oda yapılırken kendisine haber verilmeyerek sürpriz yapıldığını ve bu sürprizden dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirten odanın diğer bir sahibi İsmail Samutoğlu ise, “Önceleri beraber yapmaya karar vermiştik ama arkadaşlar odanın yapımını benden sakladı. Bir gün beni odaya getirdiklerinde gördüklerime ben de inanamadım. Benim hayatım boyunca unutamayacağım anlardan birisidir” dedi.

Reklam
Reklam

GS BÜYÜK BİR AŞK

Oda yapılırken maddi olarak fazla imkanlarını olmadığını kaydeden Cüneyt Arslan ise, “Biz bu odayı imkansızlıklar içinde yaptık. Galatasaray bizde büyük bir aşk. Bizim gibi düşündüğünü bildiğimiz Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak. Bizim en büyük arzumuz Abdürrahim Albayrak ile bu odada maç izleyebilmek. Ben buradan ona sesleniyorum. İnşallah kendisi bizi ziyarete gelir. Bu odada hep beraber maç izleriz” diye konuştu.

BİZDE BİR TUTKU

Odanın diğer bir sahibi Bilal Arslan da Galatasaray aşkının kendilerinde bir tutku olduğunu söyledi.

Dün gece oynanan Manchester United- Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını da Türkiye’nin en fanatik odasında izleyen 4 arkadaş, maç sırasında hem tezahürat yaptı hem de heyecandan yerinde duramadı. Maç sonunda 1-0 Galatasaray’ın yenilmesine üzülen 4 arkadaş, takımlarını yense de yenilse de çok sevdiklerini söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: