Bü Öğrencileri Miniklerin Kalbini Fethetti

Bartın Üniversitesi (BÜ) Tarih Kulübü ve Tarih Bölümü öğrencileri Bartın Akcamescit Ortaokulu Anasınıfı öğrencilerine oyuncak...

Bartın Üniversitesi (BÜ) Tarih Kulübü ve Tarih Bölümü öğrencileri Bartın Akcamescit Ortaokulu Anasınıfı öğrencilerine oyuncak dağıttı.

.Etkinliğe Tarih Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hizmetli, Tarih Kulübü Akademik Danışmanı Tarih Bölümü Araş. Gör. Tunay Karakök, Tarih Kulübü ve Tarih Bölümü Öğrencileri katıldı. Öğrenciler oyuncakların dağıtımını hocaları ile birlikte yaptılar.

Etkinlik kapsamında Akcamescit Ortaokulu Okul Müdürü Yavuz Çicek ve Müdür Yardımcısı Halit Gezer, Anasınıfı Öğretmeni Azra Bakır tarafından Tarih Kulübü üyelerine ikramda bulundu. Okul Müdürü Yavuz Çicek, “Bu güzel etkinlik için katkı ve desteklerinden dolayı başta Bartın Üniversitesi Rektörlüğüne ve Tarih Bölümü Başkanlığına teşekkür ederiz” dedi.

Reklam
Reklam

Oyuklara kavuşan öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: