Bu Okulda 400 Lisanslı Sporcu Var

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, 2011-2012 sezonunda okul faaliyetlerine 12 branşta...

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, 2011-2012 sezonunda okul faaliyetlerine 12 branşta katılan ve 400 lisanslı sporcusuyla dikkat çeken Salihli İMKB Endüstri Meslek Lisesi’ne ziyarette bulundu.

Uçak, yaptıkları istatistiki çalışmalar sonucu il genelinde Salihli İMKB Endüstri Meslek Lisesi’nin en fazla branşta okul sporları yarışmalarına katıldığını belirlediklerini belirtti. Ziyarette, Okul Müdürü başta olmak üzere, Beden Eğitim Öğretmenleri ile bu pastada emeği olan herkese teşekkür eden Uçak, şunları kaydetti: “Yaptıkları bu özverili çalışmalarla sportif anlamda başarılar kazanırken, birçok çocuğumuzu da kötü ortamlardan uzaklaştırıyorlar. Bu tip çalışmaları tüm okullarımızda bekliyoruz.”

Reklam
Reklam

Elde ettikleri bu başarıdan dolayı Okul Müdürü Cihat Yakar’a plaket sunan Uçak, öğrencilerin spor derslerinde kullanmak üzere çeşitli spor malzemesi yardımında bulundu. Okulun Beden Eğitimi Öğretmenleri Fikret Gezer, Gülseren Uysal, Yasin Nişli ve Tacettin Arslan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verildi, okul gezildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz