Bu olay gerçek mi? Şaka mı?

6. sınıf öğrencisi T.E.Y. okul içinde, ders saatinde önce darp sonra gasp edildi. Kimsenin ruhu duymadı.

İddalara göre Dün (12.03.2012) Yalova Öğretmen Yusuf Ziya İ.Ö.Okulu'nda saat 10:00 da 4. ders zili çaldığında öğrenciler sınıflarına girdi ancak 6. sınıf öğrencileri'nden T.E.Y. ve bir arkadaşı derse girmedi.

Derse girmeyen bu iki öğrenci kızın annesinin yanında olabileceğini düşünen sınıf arkadaşları hiçbir şeyden şüphelenmediler.

Tam 2 saat sonra, saat 12:00'de sınıfın son dersi Beden Eğitimi'ydi ve öğretmen olmadığı için ders boştu, Öğrenciler sınıfta oyun oynuyorlardı tam o sırada kayıp olan iki kız kol kola sınıfa döndüler.

Reklam
Reklam

T.E.Y.'nin hali perişandı üstü başı dağınık, yüzü morarmıştı. Sınıf arkadaşları şaşkına dönerek ne olduğunu sordular, aldıkları cevap ŞOK ediciydi.

T.E.Y. arkadaşlarına 8. sınıftan 5 erkek öğrenci'nin önce saati sorduklarını sonra kendisini çağırdıklarını, Sosyal Bilgiler Odası'na kapattarak bayıltana kadar dövdüğünü, cebinden parasını aldıklarını anlattı. T.E.Y.'nin koluna girerek sınıfa getiren arkadaşıda olanları doğruladı ve kızı zor ayılttığını söyledi.

Duydukları karşısında hayret ve dehşete düşen sınıf arkadaşları hemen öğretmenlerine koştular ve durumu anlattılar. O sırada çıkış zili çalınca okul idaresi okulu boşalttı ve sadece olayı yaşayan T.E.Y. okulda öğretmenleriyle kaldı.

Olayın bundan sonrası soru işaretleri ile dolu...

Olay olduğunda orada olduğunu söyleyen ve T.E.Y.'yi sınıfa getiren arkadaşı diğer öğrenciler gibi zil çalınca evine gönderildi ve ne olduğu hakkında kendisine hiçbirşey sorulmadı ?

Olayı yaşayan T.E.Y. dün okuldan sonra her ne olduysa bugün arkadaşlarına ve öğretmenlerine aslında birşey olmadığını şaka yaptığını söyledi ?

Reklam
Reklam

Okula polis çağırılmadı, kimsenin ifadesi alınmadı ?

Olayı yaşayan T.E.Y. 2 gündür rehber öğretmenle görüştürülüyor ?

Bunca soru varken gerçek olan tek şey bu olay şaka bile olsa öğrenciler ve velileri tedirgin etmeye yetti.

Şimdi tüm Yalova bu olayı konuşup çocuklarını bıraktıkları okulların güvenilirliğini sorgularken konu hakkında görüştüğümüz veliler "Bu soruların cevaplarını bulmak için okul idaresi'nin açıklama yapmasını bekliyoruz. Bu olay gerçek mi ? Şaka mı ?" dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: