Bu Sefer Onun Nikahı Kıyıldı

Bolu Belediyesi Nikah Memuru Eylem Gökmen, nikah masasına bu defa kendisi oturarak, Astsubay Erdal Yılmaz...

Bolu Belediyesi Nikah Memuru Eylem Gökmen, nikah masasına bu defa kendisi oturarak, Astsubay Erdal Yılmaz ile hayatını birleştirdi.

Bolu Belediyesi'nin çeşitli birimleri de görev yaptıktan sonra nikah memurluğu görevine atanan ve bu görevde bin 200 çiftin nikahını kıyan 35 yaşındaki Eylem Gökmen'in nikahını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıyarken, çiftin nikah şahitliğini Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve BTSO Başkanı Emin Semercioğlu yaptı.

Amasya Merzifon'da Astsubay olarak görev yapan Damat Erdal Yılmaz'ın heyecanı gözlerinden okunurken, gelin Eylem Gökmen, nikah sırasında damadın ayağına basmayı ihmal etmedi. Bolu Belediyesi Nikah Dairesi'nde kıyılan nikaha çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: