'Bu sevda bitmez' deyip Başbakan Erdoğan için pasta hazırladı

Bursa'da bir pastaneci, 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için pasta yaptı....

Bursa'da bir pastaneci, 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için pasta yaptı. AK Parti Yıldırım ilçe Başkanlığı'na getirilen pastanın üzerineki 'Bu seda bitmez' yazısı dikkat çekti.
Pastane işletmecisi Hasan Acar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu sevgiyi yaptığı özel pastayla gösterdi. Üzerinde Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı pastada 'Bu sevda bitmez' ifadesi dikkat çekti. AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, "Başbakanımız ikinci ameliyatını oldu. Tüm milletimiz gibi sağlık durumunu yakından takip ediyoruz. Bugün özel bir gün olduğu için pastacı arkadaşımız özel bir pasta yapmış." dedi.
Başbakan Erdoğan'a büyük sevgi beslediklerini anlatan işletmeci Hasan Acar ise "En büyük aşkımız Başbakan Erdoğan." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz