Bu XBox 360’ı yanınızda taşıyabilirsiniz

Evet yanlış duymadınız aşağıda resimlerini görmüş olduğunuz Xbox 360 bir dizüstü bilgisayar görünümünde ve yanınızda taşıyabileceğiniz bir çözüm sunuyor.

Tabii ki bu ürün Microsoft tarafından tasarlanmış değil.

Dark Uncle kod adı ile oyun dünyasının yakından tanıdığı tasarımcı bu sefer Xbox 360 ile çalışmalar yapmış. Bir dizüstüne benzeyen bu X360 oyun konsolu yanından oyun konsolunu ayırmak istemeyenler için oldukça başarılı bir çözüm sunuyor. Yaklaşık 5 cm kalınlığındaki ürünün ekran genişliği ise 15 inç.
Bu Xbox 360 üzerinde herhangi bir klavye bulunmuyor. Tasarımcı normal bir Xbox 360 donanımlarını bu kasa içerisine koyduğu için klavye ürün üzerinde yer almamış. Bunun yerine klavye bölümünde hoparlör bulunuyor.

Reklam
Reklam

Dizüstü bilgisayara benzeyen ürünün hemen ön bölümünde DVD optik sürücü bulunuyor. Ayrıca cihaz üzerinde Dark Uncle tarafından yerleştirilmiş iki adette USB arabirimi bulunuyor. Cihazın içerisinde orijinal Xbox Slim anakartı bulunduğu için cihaz üzerinde Kinect ve A/V arabirimleri de bulunuyor.

Dark Uncle ilk kez ürettiği bu ürünü eBay üzerinde 1650 dolara satmış durumda. Tasarımcı şimdi ise 18,4 inç ekrana sahip bir model üzerinde çalıştığını söylüyor. Ayrıca bu yeni ürünü kırmız, mavi, beyaz, siyah ve gri renklerde çıkaracağını söylüyor. Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek.

[

](http://www.scroll.com.tr/48274/apple-samsung-davasi-sonuclandi/)