Bu yaratıcı baba çocuğunu meşgul edebilmek için harika bir fikir bulmuş

Her ebeveyn, küçük çocukların dikkatlerini çok uzun süre sabit tutamadıklarını bilir.

Hatta onlara aylarca hayalini kurduğu oyuncağı bile verseniz, kız ya da erkek fark etmez, onlardan sıkılmaları kaçınılmazdır.

Çocuk, herkesi şaşırtarak, bambaşka şeylerle oynamaya karar verir….paketiyle.

Çocuklarınızın dikkatini uzunca bir süre meşgul edecek küçük bir hile bulduk ve bunu sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.

Yaratıcı bir baba. Bebeğinin daha çok çeşitli evle ilgili malzemeleri sevdiğini fark etmiş ve kendi büyük bir oyuncak yapmaya karar vermiş. Tuvalet kâğıdı tutacağından, telefona kadar çeşitli malzemeler toplamış ve onları büyük bir tahtaya yerleştirmiş. Şimdi bir çocuğu bu oyuncakla oynamaktan alıkoymak neredeyse imkânsız.

Reklam
Reklam

Çok çeşitli isimleri var; kilit, kapı mandalı veya sensor panosu gibi. Fakat işin özü aynı: yapmak için, sağlam bir temel al ve farklı kilitler, kapı mandalları, düğmeler, mıknatıslar vs. ekle. Panoyu zevkinize göre renkli kâğıtlar, yapışkanlar, tahta kalemler, tükenmez kalemler, boyalar vs. kullanarak da dekore edebilirsiniz.

En güzel kısmı ise çocuklar bu kendin yap kendin oyna (DIY – do it yourself) tahtalara karşı çok coşkulular, bu yüzden çocuğunuzu bu panoyla sürekli meşgul edebilirsiniz ve siz küçük bir dinlenme kaçamağı yaparken kızınızı/oğlunuzu oynarken izleyebiliyor oluşunuz.