Bu Yaz Her Yer Sarı Kırmızı

Türkcell Süper Liginin bitimine son iki hafta kala Galatasaray’ın şampiyon olmasıyla Çorlu’da ki evlerin balkonlarında...

Türkcell Süper Liginin bitimine son iki hafta kala Galatasaray’ın şampiyon olmasıyla Çorlu’da ki evlerin balkonlarında sarı kırmızı bayraklar dalgalanıyor. Sarı kırmızılı taraftarlar ise, yeni sezon başlayana kadar böyle devam edeceklerini söyledi.

Türkcell Süper Liginin bitimine son iki hafta kalan şampiyonluklarını ilan eden Galatasaray takımı, taraftarlarına da erken şampiyonluk sevinci yaşattı. Hafta sonu Çorlu’da gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamalarından sonra Çorlu’da ki Galatasaray taraftarları sarı kırmızı bayraklarını evlerinin camlarına ve balkonlarına astı. Taraftarlar, “Yeni sezon başlayana kadar bayraklarımızı evlerimizin camlarından indirmeyeceğiz. Bu durum diğer takım taraftarlarını rahatsız edebilecek ama sonuç itibari ile şampiyon biz olduk. Kısacası Çorlu’da sokaklar bu yaz sarı kırmızı renklerle şekillenecek” dediler.

Reklam
Reklam

Çorlu’da neredeyse gözümüzle baktığımız her binanın bir katında sarı kırmızı bayraklara rastlayabiliyoruz. Galatasaray taraftarının dediği gibi bu yaz Çorlu’da Galatasaray bayrakları hakim olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: